Η Ακαδημία μας

Καλώς ήρθατε στην ESA Academy, το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο εκπαίδευσης επαγγελματιών στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας.

Η Ακαδημία μας

Στην Ακαδημία μας, λειτουργούμε με σύγχρονα πρότυπα ποιότητας στην κατάρτιση των επαγγελματιών στον κλάδο και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση του επαγγέλματος, αλλάζοντας το χάρτη στην παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας και στη δημιουργία μιας νέας επαγγελματικής κουλτούρας!

Η εκπαίδευση στην ESA Academy είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους της τεχνολογίας, και προσαρμόζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο δικό σας ρυθμό, επιτρέποντάς σας να το παρακολουθείτε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου βρίσκεστε!

Μοιραστείτε μαζί μας το ταξίδι της γνώσης, δημιουργώντας έναν κόσμο πιο ασφαλή για εμάς και τους αγαπημένους μας. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτήν την περιπέτεια και να κάνουμε τη διαφορά!

Πιστοποιήσεις

Η ESA Academy είναι ένα πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης σύμφωνα με την Απόφαση Κ1/150054/2020, στην οποία αναπτύσσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα συμβατά με εθνικά και διεθνή επαγγελματικά πρότυπα στον τομέα της παροχής λύσεων ιδιωτικής ασφάλειας.

Στην Ακαδημία προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα πιστοποιήσεων για να ανταποκριθούμε σε διαφορετικές ανάγκες και στόχους των εκπαιδευομένων μας. Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε την αρχική πιστοποίηση για να ξεκινήσετε την καριέρα σας, ή επιθυμείτε να αξιοποιήσετε τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και την επαγγελματική σας εμπειρία, έχουμε το ανάλογο πρόγραμμα κατάρτισης για εσάς, καλύπτοντας ποικίλους τομείς εξειδίκευσης, όπως χειρισμός ακτινοσκοπικών μηχανημάτων (x-ray), βασικές αρχές πυρασφάλειας με πρακτική εκπαίδευση σε περιβάλλον προσομοίωσης, πρώτες βοήθειες, εκπαιδεύσεις υγείας και ασφάλειας κ.ά.

Καλλιεργούμε μια κουλτούρα συνεχούς μάθησης και επαγγελματικής εξέλιξης, με στόχο να θέσουμε νέα πρότυπα αριστείας στην εκπαίδευση του προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας. Επιδιώκουμε να προετοιμάζουμε επαγγελματίες ικανούς, ηθικούς και υψηλά καταρτισμένους, που μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις συνεχώς εξελισσόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας.

Οι Εκπαιδευτές μας

Στην ESA Academy έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα των εξειδικευμένων εκπαιδευτών μας, οι οποίοι διαθέτουν ευρεία γνώση και πολυετή εμπειρία στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας, καθιστώντας μας experts στο χώρο.

Πέρα από την υψηλή τεχνογνωσία, οι εκπαιδευτές μας ξεχωρίζουν για την πίστη τους στην συνεχή κατάρτιση και για την αφοσίωσή τους στην καλλιέργεια της επόμενης γενιάς στελεχών ασφάλειας. Στόχος τους είναι να εμπνεύσουν και να εκπαιδεύσουν εσάς, τους μελλοντικούς επαγγελματίες, ώστε να αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθησιακού σας ταξιδιού μαζί μας, μη διστάσετε να ζητήσετε καθοδήγηση, υποστήριξη και βοήθεια από τα μέλη του προσωπικού μας. Είμαστε εδώ για εσάς, προσφέροντας το καλύτερο περιβάλλον για να αναπτύξετε το δυναμικό σας και να γίνετε ένας αξιόπιστος και επιτυχημένος επαγγελματίας ασφάλειας.

Υποδομές

Στην ESA ACADEMY η κατάρτιση αποκτά νέα διάσταση! Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία και την τεχνογνωσία μας, για να διασφαλίσουμε μια πλήρη εκπαιδευτική εμπειρία για εσάς, αφετηρία νέων επαγγελματικών προοπτικών!

Το σύγχρονο Computer Lab παρέχει όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία στους εκπαιδευόμενου και η εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης. Οι αίθουσες διαθέτουν projectors, οθόνες προβολής, γραφίδες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ προσφέρεται ενσωματωμένη η δυνατότητα κοινής χρήσης υλικού από τον ομιλητή, όπως παρουσιάσεις PowerPoint, έγγραφα και βίντεο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το υλικό σε πραγματικό χρόνο μέσω υπολογιστών, tablets ή smartphones.