Καριέρα

Μετά Το Τέλος Του Προγράμματος,
oι καταρτιζόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις Πιστοποίησης, που διενεργούνται από το ΚΕΜΕΑ, για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος.

Συμβουλευτική Καριέρας

Στην ESA Academy, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η επαγγελματική πορεία, και γι’ αυτό προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας είναι εδώ για να σας παράσχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία, τα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε ευκαιρίες εργασίας, να κατανοήσετε τις τάσεις του κλάδου και να σχεδιάσετε τη δική σας καριέρα.

Ανεξάρτητα από το αν ξεκινάτε χωρίς εμπειρία στο πεδίο ή επιθυμείτε να εξελιχθείτε επαγγελματικά στον τομέα ασφάλειας, οι υπηρεσίες μας στοχεύουν να σας ενδυναμώσουν. Στη διαδικασία αυτή εφοδιάζεστε με τις γνώσεις και τους πόρους που χρειάζεστε για να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις και να επιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε αυτό το σημαντικό βήμα και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Εφόσον ενδιαφέρεσαι να ενταχθείς στην ομάδα μας, σε προσκαλούμε να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

Ζητείται Προσωπικό Ασφαλείας για την Αττική
Ζητείται Προσωπικό Ασφαλείας για τη Θεσσαλονίκη
Ζητείται Προσωπικό Ασφαλείας για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών